Dah jumpa dah !!

haha..tajuk x boleh blah..jumpa apa jemah weh..

ni ha..berbulan2 SB duk peram guna jugak purse lama warna maroon yg mmg zipnya dh out tuh..akhirnya dh tiba masa berganti baru...Aritu sambil2 gi cari bateri hp ku kat IOI City Mall, masuk kedai FB Timber ni , ni clutch ke3 yg disentuh..zasss terus jatuh hati..cinta tu turun ke jiwa..haha..Mr LP pun setuju..LP pun cadangkan amik yg ni..sweet & color rare katanya..tiru cadangan seller la tuww...first time me setuju dgn cadangan LP psl purse clutch ni..selama ni i beli ikut suka mak bapak gua punya hati hokeh..cadangan dia selalu ditolak sbb i suka yg vogue..bluwekk

Mungkin jiwa ni dh semakin meningkat usia, jadi taste pun dh menurun skit..haha..mungkin..jadi inilah cinta baru SB yg akan dikelek kehulu kehilir!!






SB lagi suka sbb talinya boleh dicabut pakai..boleh sandang mcm hanbag gituw..ala2 clucth bertali.


Jenama ai x kisah..cikai2 ke, tp yg branded pun mak ok jer..asalkan kene ngan jiwa nih,..boleh letak hp, ada 3 compartment, 8 slot card, 1 utk letak syiling..yg pasti keluasan dia sesuai utk letak hp ai ..kiki


I like I like I like..harga dia murah je uolss RM59.90 aje, cari kat FB Timber kat IOI City Mall.

0 komen: