OSTEMATRIX = KALSIUM+MAGNESIUM

Tahukah anda kalsium juga penting untuk mengawal berat badan? Menurut “The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism”,May 2000 ; amalan pemakanan yang sihat dan pengambilan kalsium yang mencukupi dalam diet harian dapat mengelakkan masalah obesiti. Kajian mendapati bahaya obesiti ni adalah kerana ia meningkatkan risiko untuk mendapat Diabetes Type 2, kanser dan juga sakit jantung.
Di samping amalan pemakanan yang mengandungi kalsium, anda juga digalakkan untuk mengambil suplemen kalsium tambahan seperti Ostematrix untuk memastikan kalsium berada di tahap optimum dalam badan. Jika anda ingin mengambil suplemen kalsium, pastikan ianya mengandungi kalsium, magnesium dan juga vitamin D kerana kalsium semata tidak akan dapat diserap dengan baik oleh badan jika tidak dibantu oleh magnesium dan vitamin D. 
MEMPERKENALKAN OSTEMATRIX SHAKLEE!!Ostematrix adalah suplemen yang membekalkan Kalsium, Magnesium dan dilengkapi Vitamin D untuk kadar penyerapan yang lebih baik dalam tubuh badan.
Ostematrix  Membekalkan:
  • 1,000 mg (100% Daily Value) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi
  • 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya
  • 400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium
Mineral seperti mangan, kuprum dan zink mengukuhkan lagi matriks tulang anda dan memastikan kesihatan tulang berada di tahap yang optimum.

jemput baca SINI dan SINI lagi untuk mengetahui lagi kebaikan OSTEMATRIX

nak order & pertanyaan ?? hubungi

0 komen: