PERCUTIAN KE AVILLION ADMIRAL COVE PORT DICKSON - part 1

Alkisah mengikut LP berkursus di sana..jadi SB dan Hadeef mengikut juga plus dapat bercuti juga..sambil mencari ketenangan menghadap laut...ohhh rindu bau laut dan pantai...(maklum ler selama dah lama x bau pantai dan laut)...

SB amik timeoff thari Jumaat 27/09/2013 tu, kitaorg bertolak ptg tu juga kesana...alahai dekat jer pon PD ngan kawasan SB tinggal...dalam 45 minit aje pjalanan...tapi LP mcm biasa la..amik 1 jam perjalanan..sbb dia suka drive santai2..x suka lelaju...hihi...

Dah lama berangan nk duk sini sbenarnya..duk tgk website dia Avillion Admiral Cove.wah cantiknya hotel ni..ala2 over the sea gituw..akhirnya angan2 dh jd nyata..hihik..Alhamdulilllah..

Meh layan gambor2 kt sini..Ni bilik yg SB dan family duk..best sbb bilik besar....yg ni Premium Room..cukup luas utk Hadeef berlari2..deco2 sgt menawan hati, Modern Concept..I Like!!..sume bersih..


Ni bed kt bilik premium ni..tp time nk tido offkos la rapatkn katil tu kan..kalau x harus je bangun pg sok Hadeef kt bawah katil dah..hah..Tgk tula rupanya bila katil dirapatkan dan dikerjakan si Hadeef tu ha..seronok dia ligan atas tuh..

 
Bilik air dia besar...yg syoknya shower roomnya tuh...uhh seksi gituw

Mulanya mengigau kitaorg cari mana ARAH KIBLAT....biasa hotel lain yg SB pergi kat atas siling kan dia letak..tp kat sini ada dlm drawer petunjuknya...sila bukak drawer kt sebelah tv ek jika menginap kt sini..

Budak ni sesampai je main tipon..bgaya konon ngah ckp tipon ngan org..haiseyymannn..bukan main ekkk

Ni entry pasal dlm bilik..nnt tunggu part 2 lak yer..


Adiosss!!

0 komen: