SELAMAT SUDAH MENGUNDI

Ahaaa..
rasanya semua org duk pulun wt entry sebelum mengundi, SB selamber aje wt entry selepas 4 hari mengundi lak tu..maafkan SB..masa tidak mengiizinkan..tak sihat..anak pun x sihat..lagi plak SB kering idea, tapi bila dah ada idea, dak kecik lak dtg mengacau...lgsung mati idea..hihi..

berbalik pada kisah mengundi, SB dan LP gigih balik kampung ngundi, dua2 belah sempat mengundi uu..balik kejor2 jem lagi ..akhirnya sempat juga mengundi..yeah..alhamdulillah sempat SB mengundi buat kali pertama..seronok campur blurr sebenarnya...Mr. LP dah pi mengundi kul 8 pagi lagi..Hadeef lak demam, igt nk tunggu dia kebah ckit baru nk gerak terus ke kakmpung SB, sekali still lg demam, nak tak nak terpaksa juga balik tghari tu sbb takut SB tak sempat mengundi, nasib baik sempat..rasanya SB antara bberapa org terakhir mengundi kut, yelah sampai ke kampung dlm kul 4 ptg, singgah umah dlu, cuci muka, tinggalkn Hadeef kat abah dia, ajak mak SB temankan gi ngundi...berdebor you..sbb first time..cuak pun ada, sbb sorang2 jer..apa yg kita wat semua duk tgk jer..uhuuu..

x kisahlah asalkan selesai dah mengundi, sampaikan bberaa perkara yg patut aku tgk aku miss out..alahai..yg penting aku memangkah dgn jayanya!!alhamdulillah

Hadeef sepanjang balik kg, demam+batuk+selsema..semua perkara yg dirancang tak jadi..uhuu..kesian anak  ibu..panas sgt cuaca di kampung..ksian dia...kesian anak kesian juga ibu yg letih menjaga..ihihihi..dahla dlm kete tak tido mana dia...xleh tido sbb tak selesa agaknya..badan tak sihat..maka ibu pom kene jadi power rangers dlm kete...ye ar..dia demam tapi melasak mcm sihat jek..letih pinggang weh...


INGAT TUH 5 MEI 2013, 
TARIKH KERAMAT PERTAMA KALI MENGUNDI!!!
yezaaa

0 komen: