Hot Air Ballons 2013

Sabtu 30/3/2013

Mulanya cam mls nk pergi, tp ntah nape laju je gi siap2 , mandikan dak kecik Hadeef, then ajah babah dia kuar gi pesta belon udara panas ni..ntah berapa kali ntah even ni buat kat presint 2, putrajaya nim, baru kali ni tergerak hati nk pergi..saje nk bawak hadeef jenjalan niat hatinya...


penyudahnya kan..
kul 9.00 pagi kitaorg sampai sini..suasana cam dah ptg je..ngan ramainya manusia..mcm diaorg tidor berumahtangga kat sini aje..sana sini penuh org ramai..alahai..budak kecik hadeef sibuk nk turun berlari-larian..penah weh kejor mengejor..org lain tgk belon , SB dan LP main adegan kejor-mengejor laks..ahaksss..

jalan2 slow2 ke arah tasik, niat di hati nk breakfast di UMAI CAFE..sekali hamekk kau..penuh seat, sampaikn ada yg siap tunggu lagi..erm..tak jadiklah weh..patah balik..SB ngan letih sbb gi cari topi bdak hadeef jatuh lagi..nasib baik jumpa..tp sedih dah dilenyek2 org..and nampak jek dr jauh topi tu dilenyek2 org..ada je yg sial (boleh ke ckp gtu..huh..lantokk) sengaja lenyek topi hadeef tuh..dasar org tua tak reti base..(huh..biorlah..geram sgt nih)..SB kutip balik

Pukul 9.28 pagi, kitaorg balik....pantas tak kitaorg ada kt sini...dalma sejarah tu gi mana2 even tak sampai setengah jam

kesimpulan??!!
takde apa yg best pom, tgk gambor pom xde banyak..mls aiih nk bgambor lain sbb yg best hanya tgk belon yg besar sahaja..
yg lain2..jualan??..sama aje cam pasar2 mlm, manusia??!..teramatlah ramai...panas??!!cuaca amat panas mcm tgahri dah..pemanasan global lagikah??..

kesimpulan terbaekkk??!!
udah..tak payah gatal kaki lagilah nk gi even2 camni..kecuali dak kecik tu dah besar!!ahahaah

0 komen: