Beli Baucer GROUPON- The Manhattan Fish Market

Haritu opismate, kak lin ada sembang2 pasal dia beli baucer ni ha kat GROUPON..erm..mcm menarik ajek..SB pun check kat situ, ada lagi promosi baucer nih..cpt2 SB beli sbb mmg murah ..RM49 aje..normal price dalam RM120++, mmg berbaloi ar..lagipun sepanjang hidup ni rasanya SB x penah lagi makan sini..sbb tgk fish2 kan..igtkn sume dlm tu berasaskan fish2...hihii...skali bukan sume fish daaaa

Satu lagi sbb SB beli adalah The Manhattan Fish Market ada kat Alamanda..wohoo..kalau kene gi jauh2 ..tak kuasa SB nk beli aihhh..

SB beli baucer nih:

Tak sabar2 nk merasa keenakan makanan sini, SB ajak ler LP gi makan situ..sbenarnya tujuan di hati nak tgk juga..betul ke apa yg akan aku dapat ngan apa yg ditunjukkan kat baucer nih ekk?? Sebab kdg2 indah khabar dari rupa aje..hihi..tgk ni apa yg SB dapat mkn aritu.

Air Tropical Breeze..sedap..nyaman dan masam2 manis!!
 Starter, ntah apa namanya..roti perancis tu cicah sos ala cabonara ngan binatang tu..ntah apa nama..superb sedap!!

Garden Salad..syiokk
 Giant Fried Platter..wah..byk giler dalam , ada udang, sotong, tiram,ikan dowry, fries, dan ada NASI hokeyy!! jakun jap..sbb SB igt takde nasi rupanya ada..


Alhamdulillah...kenyang woo..byk yg tak habis..siap suh diaorg tapau wt balik..sayang pula nk tinggal situ sbb byk lg..rasanya boleh mkn 3 org nih...

kesudahannya balik la kami dlm kekenyangan...maaf ye adik2 waiter sbn terpaksa cuci lantai, sbb hadeef dah jatuhkn mcm2 mkanan kt lantai diaorg..hihihi

0 komen: