Spek Baru Mr.LP - Kacamata Untuk Bersukan


Suka benor ler dia dapat spek baru...cam SB dulu ler..suka benor dapat spek biru...langsung spek biru berkenan dihati...langsung nama blog ni pun spekbiru I Love you..aih..teringat kenangan lama laks..ahha..udah nama blognya spekbiru, meh nk tepek citer pasal spek gak..jgn mare..

kisahnya kesilapan Mr LP ni  sibuk kalut nk gi keje sbb terbangun lambat, dah elok sarung baju keje, nak dijadikan cerita, tangan sendri tersalah tepis spek tu, lalu jatuh..dan pecah dua...sama la cam spek SB dulu, pecah dua..tapi SB dulu spek tu jatuh sendiri..yeker jatuh sendiri..hihi...

Mr.LP mmg dah tak senang duduk dah..spek tu digunakan masa santai duk umah, takmolah pakai spek baru dia satu lagi tuh..herm..satu lagi dia guna spek ni masa main badminton..tu yg nk gi buat jugak tuh..cam budak kecik ajak gi Mines nk wat spek..kalu tang mende dia nak..laju ajek ekkk..SB kan isteri solehah ikutkanlah aje..aceh aceh..senyum manjang aje dia bila dah dapat spek baru..

Spek LP ni buat kat Kedai Spek A-LOOK, lupa nk snap gambor kedai..kat dalam MINES tu ha..level bawah sekali..dekat ngan kedai baju kanak2..ANAKKU..kelebihan spek baru LP kali ni, adalah boleh dilenturkan sbb dibuat ngan plastik khas, insyaAllah tak pecah kalau jatuh..bingkainya grip kaca spek tuh, tapi kalau jatuh beriya pecah gakla kut, spek ni kegunaan dia adalah untuk outdoor activities, macam bersukan...sesuai sangatlah tu ngan apa yg LP nak...ops..lupa harganya murah aje, RM129 free lens..oklah tu..dapat diskaun RM9..jadi bayor RM120 je..lens siap dalam sejam aje...kejap je kan...besh!!

sudahnya..senyum sampai ketelinga la dia...

0 komen: