KELAB TASEK PUTRAJAYA

Last wiken kami sekeluarga gi jenjalan cari makan di kelab Tasek putrajaya..akhirnya sampai gak kat sini, dah lama nk singgah tp asyik x jadi ajek..herm..saje nk cuba masakan kt restoren samudra kat sini..
kami amik table kat luar restoren, ada area yg ber'aircond' tapi alang2 sampai cam ala2 tepi pantai kan..hirupla udara nyaman kat luar kan..
tiba time order menu, sila klik kalau nk tgk menu dgn jelas k..harganya not bad ar
yg ni SB order..nasi ayam sweet sour katanya..RM 14.50
yang ni Squid Ring RM 10.00
yang ni lak Mamak Mee Rm 9.00

air cam biasa LP order ice lemon tea peach dan SB milo ais..kedua2 nya RM5
komen ttg makanan..erm..bolehla dicuba sekali sekala tapi utk selalu mkn tu taklah kut..nk komen lebih2 nnt ada yg terasa lak..nk tahu kene cuba sendri ek..

yang tak dpt dibeli adalah suasana pemandangan kat situ..dgn menghirup udara bak duk tepi pantai..bolehlah menghilangkan kerinduan pada pantai sbb dah lama tak tgk pantai kan..ini ibarat pantai le kt putrajaya nih kut..ramai org lepak2 kat bawah ni..jogging.bawa anak bersiar2..cycling..

cam akak kat dlm gambor ni, lepak2 sambil mkn buger sambil bincang masalah negara..hihi
oklah suasana kat sini..damai juga..ngan angin sepoi2 bahasa..
Mr LP ngan Hadeef duk tengok org bercanda2 ditepian tasik..


ok itu aje review psl gi kelab tasek aritu..slmt jenjalan..boleh ke jadik agen pelancongan camni..huh..fail!!eeeheheee

0 komen: