JAMUAN RAYA DI MARRIOT PUTRAJAYA

 
Terima kasih kepda MESINIAGA sebab jemput kitaorang ke Hotel Marriot Putrajaya..bagi SB dah second time datang sini untuk jamuan..dan macam biasa .jamuan besar-besaran dibuat kat Ballroom 2..Kami kosongkon perut dulu sblum ke sini...sampai je tak ramai sgt jemputan hadir, tapi kami dipelawa untuk makan dahulu..tak macam last year, kene tunggu semua jemputan datang baru boleh makan..kali ni best..masuk je ballroom terus dapat makan..hihi...

SB apa lagi..terus ke feveret port..sate!!
 pstt...nk mengomen ckit..daging dendeng yg kolor hitam tu rasa dia best tp daging dia agak keras..spoil ar...tapi santap sampai habis..eheh
 seterusnya gi wat ABC sendiri..amik mana yg suka aje..minta server letak laici ngan kacang..banyak sungguh dia letak..jenuh nak habiskan..
 udang dia besar2..mmg superb ar...tapi SB mkn sekor aje..itu pun yg raihan tlg kopekkan kulit..tak minat sgt mkn udang!!
 ini tauhu masak apa ntah..nampak sedap tp x rasa pun..amik gambar aje
yg ni sedap!! fillet fish dimakan bersama kerabu mangga ngan sos manis ala thai..sedap!!
ada menu kambing, tapi SB x minat sgt kambing so xdelah amik gambornye



kami2 yang konvoi 2 kete pergi sana duk semeja..yg lain2 ada lagila..


ni mamat yg tersangatlah suka hati bcoz dpt bawak kete import Volkswagen POLO..senyum manjang aje dia..tuan kete duk belakang jadik mem..
biarlah dia..atleast dpt pandu POLO dia..ko ader?? eheh

0 komen: