Makanan Pilihan Di PARAM PRESINT 2

As Salam..

Baru 4 kali rasanya gi param presint 2 nih, tu pun sekejap2 aje, aim nak beli apa, then terus chow, lemas weh ngan asap2 yg berterbangan dia udara..tak daya nak duk lelama kat situ..tataula cane org yg berniaga kat situ..terpaksalah telan asap hari2

SB perhati ada satu gerai jualan ni namanya WAN ATIQ, jual masakan kelate, nasi kerabu dan nasi  dagang kelate, sungguh ramailah manusia beratur sini.....mungkin inilah gerai yg dinyatakan oleh LP kut..sbb LP penah beli nasi kerabu  sini..no bad..sedap!!..
 
 Jadik SB gagahkan juga beratur panjang demi mendapatkan nasi kerabu pd mulanya,bila sampai turn SB, nampak nasi dagang teramatlah sdap..langsung tukar menu..beli nasi kerabu untuk LP, dan nasi dagang for myself!!

inilah nasi kerabu yg sedap tuh
dan nasi dagang yg marvellous!!

Selamat Berbuka Puasa!!!

0 komen: