SPECTRA DEW 350 akhirnya menjadi milikku..

Ingat tak SB ada wat entry pasal SWING swing MEDELA yg menjadi idaman kalbu tu kan..nampaknya SB terpaksa lupakan hasrat nk memiliki swing tu seketika sbb setelah review dan  memikirkan SB sgt2 mahukan dual pump,jadi SB decide beli SPECTRA DEW 350 ..sbb boleh guna dual pumping...

Disebabkan Mini E Medela ku telah rosak, dah tak boleh diselamatkan lagi sbb SB sgt careless selalu wat dia jatuh...maka SB terpaksa melabur utk membeli SPECTRA DEW 350 ni..ajak Mr.LP gi FABOULOS MUM berdekatan IOI MALL..sbb diaorg skang tgh SALE..harga asal RM548.00 dapat 20% diskaun = RM438.40..dan utk double pumping kene beli satu lagi breast shield dia..biasa harganya RM70, tp sbb sale SB dapat harga RM40 aje...so total cost hanya RM478.40.SB dah survey setakat ni takde yg semurah ni lg...tatau la kut SB terlepas pandang...uhuuu


dah alang2 sampai Fabolous Mum ni SB hangkutla sekali beberapa brg lain lg mcm box mainan Hadeef, botol susu MAM, ice pack dan plastic milk storage...layanan pekerja situ pun mmg best..dia terangkan satu persatu sampia kita faham..bagus ar SB suka..lenkali boleh pergi lagi cini...cuma parking jelah susah ckit cini..crowded ckit..kene round2 bangunan..baca bismillah byk2..baru dpt parking...

 yang menariknya dgn Spectra Dew 350 ni walaupun sedikit bulky tapi still ok sbb ada pemegang so xdelah menyusahkan pun..

dan untuk minggu pertama melayari kehidupan bersama2 spectra ni amat menyeronokkan..hati berbunga2..sbb hasil melimpah ruah..Alhamdulillah..rezeki Hadeef...

1 komen:

eika_jps said...

salam spek biru...nak tanya mcm mana pasang spectra 350 sbb mcm tak ok ja..saya br dpt itupn hadiah dr mak..jd memg tak tau apa yg patut sbb rasa macm dia hisap breast tak cukup kuat...klu sebelum nie pakai manual brand disney bleh dpt 4 until 5 oz skali pump...tp spectra 2 oz pn tak sampai...bleh sis buat entry tak sbb confuse sesgt..plz...tak n email ja kat saya...atika@penang.gov.my