JEMPUTAN KHAS...DOOR GIFT FROM PoGH??

PoGH - Palace Of Golden Horses
Masa duk kat KLIA tu SB dapat satu panggilan telefon from wakil PoGH cakap disebabkan aku pernah dapat baucar naik cruises tadik MINES masa tahun 2010, so, dia kol sbb nak bagi sedikit compliment..macam door gift gitu katanya..bukan cabutan bertuah...erm..semangat SB nak dgr lagi..sekali HP bateri kong daa...

Dia kol lagi..SB suh kol ptg pula...balik opis laju2 caj HP..(bukan sbb org tu nk kol pun..tp sbb bateri mmg tgh nazak)

Sharp sharp kul 2.00 ptg org tu kol, dah janji katanya..kene kol la cpt2...aduh bagusnya( kata dlm hati)
SB ni sbenarnya bukan jenis suka angkat HP kalau nombor tidak dikenali...tp ntah nape nombor kali ni SB gi angkat..biasanya mmg SB xkan angkat punyer..nak dijadikan cerita...

Masa ni barulah dpt dgr penerangan dia dgn clear, masa kat airport tu x dgr sgt sbb bising ckit kan kt sana..dgn announcement bagai..bla bla...

Wakil PoGH ni ckp diaorg akan bagi sedikit door gift berupa baucar utk SB sekeluarga, mula2 cam x nak caya sgt!! tapi, bile dia kata dapat 3H2M penginapan kat 4 hotel kat kajang, PD, Langkawi dan Cameron Highlands. Kena pilih satu je.. tak kena bayar apa pun. SB tanya ada hidden charge ke apa, dia kata takde puan..cuma puan kena bayar parking kete aje, itupun kalau kene bayar, kalau manager dia ada, manager dia akan bayarkan..uih..sampai gitu sekali exclusive jemputannya...nampak keelaasss gitu..

Tp syarat nak redeem baucer tu kenalah datang ke PoGH dengan suami .Dia akan bagi kod jemputan selepas dia daftarkan nama kita nnt, so time dtg sana gi bagi kod tu kat org kaunter.. ada makan dan minum dan dia akan bwk ronda-ronda keliling hotel dan ada free medical check-up., dpt baucar SPA kat PoGH  dan ada mende lagi x dgr sgt dia ckp. Waktu leh collect baucer kol 11am- 12pm,3 - 4 pm dan 7 - 8pm saja. Dia suh SB pilih nak dtg kul brapa sbb nk set appointment katanya..SB xleh nak bagi keputusan masa tu sbb kene tanya LP dulu, SB suh kol 15minit lg...
Terus kol LP tanyakan, siap kene ceramah lagi dari LP..uhuu..LP mmg dr dulu x percaya mende2 gini..tambah2 lg byk dia dgr pengalaman kawan2 dia..uhuu..walaupun tak puas hati tp SB turutkan juga..yelah suami dah tak bagi pergi nak pergi watpe kan..
Org tu kol lagi dan cpt2 aku jawab "Maaf ye encik, suami saya tak berminat"..dia kata erm..takpelah dah puan tak berminat nak wat camne kan.. sedih aje bunyiknya..ahahah

Tak puas hati lagi nih...sbb rasa dah terlepas peluang...

Sekali tergerak hati google pasal ni..kut2 ada org berpengalaman dpt jemputan macm ni kan mana tahu kan..

korang bacalah sendiri apa kesimpulannya...sekali mmg betul daaa kata2 Mr. LP...

Sbenarnya mmg seronok bile di offer dgn benda2 yg free ni tp mesti berhati2..Org marketing ni mesti wat ayat power tangkap leleh punya supaya kita cair...Datang sana sure la kena dgr taklimat dia.. mesti dia suh daftar jadi membership..bak kata Mr LP ----"Ingat senang2 je ke nak bagi free mende2 gini..rugilah diaorg kalau bg free tanpa ada sbbnya"
Ahhahaaa...
ada hikmah angkat hp, supaya dpt pengalaman gini, supaya lenkali x terkena lagi!!!

0 komen: