9th ANNIVERSARY

Mesti pelik kan..kawin baru 2 tahun dan baru sambut anniversary kedua baru ni..tup2 dah 9th ANNIVERSARY lak..ahaha..sbenarnya ulangtahun ni adalah sempena 9 tahun kami kopel, means sblum kawin dah 7 tahun lebih SB dan LP bercintan-cintun..ihii..lama gak dah kenal LP ni..nasib baik LP org yg memahami..sanggup layan kerenah SB yg merepek2..dan sbb tulah SB sayang dia..kekal bahagia sampai sekarang..dan SB panjatkan doa semoga kami bahagia hingga ke hujung nyawa..minggu slps 2nd Anniversary kawin tu, SB wat suprise lak kt LP..SB tempah kek Anniversary dan minta owner dia hantar ke rumah, nasib baik masa tu LP tgh mandi, so dia tak tahu kewujudan kek tu lg dlm fridge..nk gi celebrate kt luar SB buntu idea nk mkn kt mana..slalu blurr pilih tmpat mkn..asalnya nk order nandos atau pizza aje delivery ke rumah..tp susah benor nk tembus hotline diaorg ni, SB decide wat nasi ayam aje..mkn ngan kek anniversary + wat Milo ice blended ckit..biarlah sederhana tp ikhlas buat suami tersayang...pepepun wt LP terharu gaks..

2 komen:

Ana Suzana said...

hepi anibeseri..
terliur tgk kek tu.. di doakan juga moga di permudahkan kelahiran yg di tggu2.. bestnye ada baby...

SpekBiru said...

terimaksih byk2 kak Ana..segannya Kak Ana follow blog ma ni..thanks dan gembira sgt!!Ma pun sampai ke harini asyik terliur aje tgk kek nih..nnt kalau Kak Ana dtg Putrajaya Ma tempahkan kt akak ekk..tmkasih doakan Ma..