38 Minggu

Hari minggu SB amik kesempatan wat persiapan ckit2, yelah sbb dah x lama dah kan..harini aje dah 38 minggu 1 hari dah.SB ambil baju2,rompers,barut baby,stokin sarung tangan baby yg tak berbasuh lagi..bila dah siap2 jemur sume..rasa tak puas hati rupanya ckit aje baju baby SB ni..harus wiken ni nak gi carik lg..shopping time lagi!!
Tak sabar nk jumpa insan kecil ni..LP pun cakap x sabar nk jumpa anak dia..dlm hati SB punyalah rasa berdebar+seronok..duk berkira2 dah kalau baby ada macamana ekk..hihi..kemas2 bilik kedua yg kitaorg guna wt solat tu..rasanya kene beli kabinet atar drawer kolor2 tuk isi barang2 baby ni..tp duk survey masih lg belum ada yg berkenan..bila lah nk jumpa si idaman hati..tapi buat sementara SB letak dulu kelengkapan baby dlm box besar yg ada roda tu..at least x berhabuk..
Kawan2 dan makcik2 yg jumpa sume tegur dan btanya SB dah mcm nk sampai hari dah..diaorg ckp tunggu hari aje ni..SB pun rasa camtu sbb kaki dah mula bengkak..bila solat duduk tahiyyat kulit paha dan betis bagai rasa ditarik2..tp SB gagahkan lagi..mesti boleh solat berdiri sampai bersalin ni..eheheh..SB cuma doakan pohon agar SB nnt selamat melahirkan insan kecik ni..dalam hati pom sbenarnya x sabar nk jumpa dia...

0 komen: