Hari menyihatkan tubuh badan

Pd hari kejadian,sampai kt umah je dh kepenatan sampai mls nk ngadap monitor, jadik SB update lmbat ckit, oleh krn wiken yg lepas kami tiada apa-apa aktiviti utk dibuat, so SB temankan LP gi jogging kt taman riadah kt Presint 9 nun..gigih kami bangun pepagi tau..yg lebih bersmangat tentulah SB biarpun xleh nk joging sgt..cukuplah skadar dpt temankan LP dan dpt hirup udara segar pagi2 nih..Sbenarnya dah lama ajak LP gi situ, sllu nampak org bersenam bjoging situ..cam best jek sbb byk kelengkapan utk bersenam disediakan percuma utk org awam situ..sblum ni LP gi joging kat taman saujana hijau P11 aje..harini tukar mood ckit..SB borim sesambil duduk2 SB snapla gambar LP yg tgh gigih menguruskan perut..hihi
nampak x LP gigih bersenam & jogging tuh..hihi

Sementara LP duk keliling tasik kt situ..SB lepak sambil baca paper kosmo dan minum air koko..
Aktiviti menyihatkan badan kt trek senam& joging di P9 ni best..sbb ada pelbagai alat senaman yg disediakan, dah x payah pergi gym..dpt hirup udara segar lg..boleh pusing2 tasik kat situ..cuma kalau ada anak2 kecik kene berjaga2 ckit lah..sbb kene handle mereka supaya x turun dkat dgn tasik..but tmpat ni nice la utk aktiviti menguruskan badan mcm yg LP buat nih..hihi

0 komen: