The Baby Is Kicking

ehehe..excited sgt SB nk cerita pasal bayi kicking nih..anak ibu dah mula kicking dah..dah mula wat gerakan rama-rama..kekadang kasik ibu geli2..smlm abah nk dgr apa anak ibu wat dlm tu..skali abah dgr jantung anak berdegup ngan kuatnya...tapi bila nk dgr lagi dah takde dah..kejap jek..nk main2 ngan abah ekk..tp yg kelakar petang smlm jugak ibu gi mkn tomyam ngan abah kat satu restoran tuh..dulu ibu penah mkn mee kari kt situ..sedap..sb tu ajak abah gi mkn lagi...tp kali ni bu order nasi putih+tomyam+daging masak merah..alahai..masakan x seindah rupa..bayangkan abah boleh ckp sotong +udang boleh berkejaran dlm mangkuk nih..korang tahu apa maknanya..maknanya terlalu byk space dlm mangkuk ni maknanya ciput aje lauk dan yg bnyk adalah kuahnya..dan tomyam tawar x rasa apa2..kecewa..dan time merasa daging masak merah lak..dagingnya mak aihhh..tersgtlah keras makcik weh..sangat2 kecewa..sgt malu ngan abah sbb promote tempat nih...sampaikan masa makan sume tu baby pun gerak2 mayb sbb x suka & mayb dia pun kata mknan ni x sedap..alahai anak ibu mesti kuat mkn cam ibu gak kan..alkisahnya kami balik kerumah mcm x mkn pepe pun ptg tu sbb x menikmati mknan ptg tuh..
cerita diatas nk cerita anak dlm perut pun pandai nilai sedap dan x sedap..hihih

Skang ni anak ibu dah main ligat..baguslah ini tandanya anak ibu sihat...dan ibu pun gembira..moga kamu sihat an selamat di dalam belly ibu ekk...cayang anak ibu...

2 komen:

che rus said...

aktifnye baby kak ma....hehe....

SpekBiru said...

ehehhe..dia x sabar nk jumpe ibu dan abah dia nih..ibu dia pun sama..