Jalan-jalan tgk wayang

Salam, semalam tak plan pun nk tgk wayang..tetiba Mr LP sms

LP : b, arini citer shaolin dah kuar, jom tgk nak??
SB :(dlm hati) alahai..ajak tgk citer cine lak..x brapa nk suka la)
tapi sbb nk jaga hati LP dan teringin gak nk tgk..maka SB pun jawabla sms
- ok, jom wayang, nnt b beli online, tgk seat dulu
(mesti hati LP bermunga-munga bila balas sms camnih..suke ar tuh)

kelam kabut kitaorg bjln laju2 nk masuk panggung, maklum la lewat cket sbb g withdraw dulu tadik..dah gaji kan..
start citer..herm..dah start tunjuk gunung ganang..ramai org mati..dalam hati..alahai ni x besh citer cine nih..
tapi bila start je Jeneral Huo(Andy Lau)kuar..eh, cam besh jek..mula SB fokus sbb x nk ketinggalan tgk jalan citernye..biarpun sakit belakang sbb duk barisan last skali kerusi straight semacam ajek(tp mmg SB ada masalh skt blkg pun)..uhuu..

best sangat citer ni..berbaloi bayar RM11, mahal ckit sbb arini br kuar citer ni kan.
byk pengajaran dr citer SHAOLIN ni sbnarnya..salah satu..
- jgn percaya dgn org yg sgt kita percayai..mesti waspada..
Jeneral Hou ni akhirnya menyesal krn terlalu mempercayai saudaranya Huo Lung (lakonan Nicholas Tse)..akhirnya Huo Long sendiri merancang menjatuhnya dia..
babak perang2 & kungfu mmg besh..mmg x rugi ar tgk citer nih..
kenelah g tgk kalau nk tahu kesudahan citer nih, weekend ni leh r g serang panggung!!


nota kaki : LP utk Lord Perry, SB utk Spek Biru..ahaks!!

0 komen: