ENTRY CUAK!!

Spek Biru (slps ni ditaip SB)..

SB masih lg cuak masa menaip psl entry nih..sbb apa..tengtengteng..
xdelah..tadik kt opis opismate duk ckp2 rimau:-
Kak A : eh sape ek dalam bilik air tu? lama ngat la akak duk tunggu..x kuar2 pun
Kak B : erm yelah..sy ada gak duk tunggu tadik, senyap jek..ntah ada org ke tak
Si C : ntah2 pengsan ke apa??

SB yg tgh duk syok membakar DVD (burn DVD ler)nih pun tersentak..terpikir sendirik, pg tadik aku masuk ok ajek..tapi pg tadi ar..keraguan ni berlaku ptg..aahha
SB pun sampukla perbualan diaorg..tup2 akak D ni ajak SB g jadik ala2 MekGyver siasat apa berlaku..ahahah..SB dgn penuh bersemangat ikutlah aje..

sampai ditempat kejadian..
SB : hermm..ada org x dlm ni (sambil ketuk2 pintu toilet ala2 gengster)
Kak D: cuba ko godek2 tombol dia ni, ntah ada org pengsan..
SB : x blh ni kak..kalau blh godek dr luar ni, dah lama ada org blh bukak dr
luar..hihi
Kak D: cuba ko intai dr bawah..
SB : akakla tgk..SB x berani..takut betul ada org
(sebenarnya bukn takut ada org..ni gara2 duk selalu tgk citer hantu ni..
mula la duk terbayang ada hantu dlm tu..apa da..)
Kak D: ishk ko ni..(maka kak D pun intai.) xde org la SB..ni terkunci sendrik nih

lepas konfiden mmg xde org..SB pun cuba try godek2 lagi pintu yg ke2 yg pintunya good condition..mana tahu leh jdik MekGyver solve masalah ni..x boleh jugak..sedang elok aje SB kuar dr toilet ke2 tu..ttiba bunyi flush..aiyakkk..terdiam SB..cuakk giler...Kak D dah tergelak...yelah sbb SB igt mmg tul la ada org dlm toilet 1 tadik..rupanya toilet ke2 tu flush dia auto, sbb SB masuk tadik dia ter'auto' flush biarpun x digunakn..CUAKKK giler...mula la terbayang citer2 hantu yg penah tgk tuh..uhuuu..

akhirnya kitaorg decide x dpt nk solve, kene kol CC la ckp kt maintainance..
balik kt meja kene gelak ajek...cuakkk..

nota kaki : jgn tgk citer2 hantu sorang2 tau!!

0 komen: