Telah lama kutinggalkan blog ni

Malam ni tak tahu nape tetiba teringat..eh aku kan ada blog..dah lama x update.. yelah dalam tahun ni ni first time bukak..aduyai..dekat setahun..
dengan bersusah payahnya aku nk igt balik password gmail ni..akhirnya.. siap berangan nk sllu update..insyaAllah..


Pejam celik dah bulan doblas dah..cepatnya masa berlalu..terasa byk lg plan yg tak terlaksana tahun ni..
dah nk abih tahun dah..tahun ni tahun yg sedih sbb aku kehilangan Ayah..byk kenangan manis dengan Ayah..setiap masa aku asyik ingatkan dia..tapi aku redha..redha yang Allah lebih sayangkan Ayah..terasa baru aje dengar ayah telefon aku tanya khabar..uhuu..dah dah..xnk touchim2..nnt meleleh lg..nangis dlm hati sudah..aku cuba kuatkan semangat dan tahan airmata setiap kali teringat Ayah..biarlah menangis dlm hati aje..tapi kdg tak tahan gek..maka basahlah tisu 3,4,5 helai..tekadku skang membahagiakan mak yg masih ada..mak pun masih sedih..tp aku tahu mak pun nangis dlm hati..sbb x nk anak2 dia sedey..

erm..nnt citer lagi..dah ngantuzz dah..sok kije..nk celoteh lg tp lenkali.daa..nite

0 komen: